Mannen gezocht!

1st June 2010 door Martin Bos

Single Braziliaanse MeidenVrouwen in grote Braziliaanse steden kampen met een mannentekort dat verder zal oplopen.
In miljoenensteden als São Paulo (89 mannen op 100 vrouwen), Belo Horizonte (88), Rio de Janeiro (86), Recife (84), en Fortaleza (82) wijkt de geslachtsverhouding fors af van het landelijk gemiddelde (96,7) (Elsevier 2008).
Dit heeft te maken met het soort werk dat vrouwen in grote steden doen. In de grote steden is de dienstensector heel groot is. Vrouwen werken meer in de dienstensector dan mannen en zodoende heeft men in de grote steden meer kansen op werk.
Volgens sommige, waaronder Ralph Hakkert van het Braziliaanse onderzoeksinstituut Ipea wordt het probleem alleen maar groter. Dit heeft onder andere te maken met dat de levensverwachting van vrouwen langer is dan mannen. Dus dat brengt over de hele leeftijdsline een tekort. Handig om te weten voor de vrijgezelle pensionado die het wel gezien heeft in Benidorm…

De getallen liegen er niet om… een belanrijk deel van de Braziliaanse vrouwen in de grote steden zal nooit een man vinden en altijd single blijven. Dus kom op mannen en help een handje…

Dit zie je ook wanneer je naar clubs gaat. Er zijn daar altijd veel meer vrouwen dan mannen. Voor de mannelijke single in Brazilie natuurlijk een enorm voordeel. Ben je op zoek naar een leuke partner, dan vind je in mijn ebook handige tips, waar je de leuke en goede meiden kan vinden.

Reageer op dit bericht

Let op: In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.

2 Reacties
  1. 15th May 2011 om 08:45

    wat ik zocht, bedankt

  2. 31st May 2011 om 15:03

    Posts like this brighten up my day. Tanhks for taking the time.